taboola

“Επενδύουμε στην
γνώση, ώστε να
κάνουμε πολίτες
ικανούς να
διεκδικήσουν και να πετύχουν σε
οποιοδήποτε
εργασιακό
περιβάλλον”

E-LEARNING

Εντάσσεται στην κατηγορία της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και συνήθως παρέχεται μετά την αρχική εκπαίδευση, µέσα σε εκπαιδευτικούς φορείς ή σε µη εκπαιδευτικούς φορείς, που όµως παρέχουν  εκπαίδευση και οι  οποίοι  δεν  ανήκουν  στο  επίσηµο  εκπαιδευτικό  σύστηµα.

Με το e-learning (ηλεκτρονική διδασκαλία) εννοούμε την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση που γίνεται αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρονικών μέσων. Ο καταρτιζόμενος έχει 24ώρη πρόσβαση στο διδακτικό υλικό μέσω διαδικτύου και μπορεί να επικοινωνεί με τον εκπαιδευτή του μόνο ηλεκτρονικά. Τα πλεονεκτήματα του e-learning είναι πολλά και παρουσιάζει ολοένα και περισσότερη ζήτηση. Ο εκπαιδευτικός Όμιλος  ΣΑΛΕΥΡΗΣ  προσφέρει μαθήματα μέσω e-learning πλατφόρμας σε όσους δεν έχουν τον χρόνο να τα παρακολουθήσουν στην τάξη.

Blended Learning

Το Blended Learning συνδυάζει την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα, με την μάθηση μέσω διαδικτύου. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως - e-learning στα οποία υπάρχει καθημερινή ανατροφοδότηση υλικού από τον εκπαιδευτή , αλλά και μαθήματα στην τάξη  μέσω skype ή ακόμα και face to face, διατηρώντας έτσι, προσωπική επαφή με τον εκπαιδευτή. Ο εκπαιδευτής έχει το ρόλο του Συμβούλου, ο οποίος καθοδηγεί και εξατομικεύει την διδακτέα ύλη σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου.

Διδακτικό Υλικό

Το διδακτικό υλικό είναι σε ψηφιακή μορφή . Με αυτόν τον τρόπο η μάθηση ολοκληρώνεται αξιοποιώντας όλες τις αισθήσεις του ο σπουδαστής, και ελαχιστοποιώντας σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο που πρέπει να αφιερώσει στη μελέτη.


footerlogo

Πνευματικά δικαιώματα Salevris © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος


κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia