taboola
 

“Επενδύουμε στη
γνώση, ώστε
να κάνουμε πολίτες
ικανούς να διεκδικήσουν
και να πετύχουν
σε οποιοδήποτε
εργασιακό
περιβάλλον”

ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2021-2022

Αγαπητέ κύριε/κυρία,

Αναμφισβήτητα η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών και η χρήση υπολογιστών αποτελούν σημαντικά κριτήρια επιλογής στην αγορά εργασίας για κάθε ενδιαφερόμενο. Με συνεχείς επενδύσεις στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος edu4schools που ήδη χρησιμοποιούμε, δίνεται πλέον η ηλεκτρονική πρόσβαση τόσο στον γονέα, όσο και στον μαθητή, για την άμεση ενημέρωση του στον έλεγχο απουσιών, προόδου μαθητού, διδαχθείσας ύλης, εργασιών και εκπαιδευτικού υλικού αντίστοιχα. Με ιδιαίτερη επιμονή στην ποιότητα, αλλά και με τη δύναμη που μας εξασφαλίζουν τα 50 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, συνεχίζουμε έχοντας πιά αποκτήσει το know how, στο να σχεδιάζουμε, να προτείνουμε και να υλοποιούμε τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας βάσει ΕΟΔΥ εκπαιδευτικά προγρμάμματα είτε δια ζώσης, είτε online μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ανάλογα των προκλήσεων και απαιτήσεων της σημερινής κοινωνίας σε νευραλγικούς τομείς όπως:

Α. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά & Ρωσικά)

  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση έως το επίπεδο C2 για μαθητές και ενήλικες με επιλογή φορέα πιστοποίησης
  • Προετοιμασία για σπουδές στο εξωτερικό και μεταπτυχιακά (TOEFL, IELTS, GRE)
  • TOEIC Προετοιμασία για φιλική και άμεση πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας έως και επίπεδο C2
  • BUSINESS CLASSES - Εμπορική ορολογία για στελέχη επιχειρήσεων με δυνατότητα πιστοποίησης σε επίπεδο C1

B. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Επίσημο εξεταστικό κέντρο ECDL)

Δημιούργησε το δικό σου ECDL PROFILE και γίνε η πιο up-dated εκδοχή στις φηφιακές δεξιότητες!

  • Τμήματα εφήβων και ενηλίκων με ΔΩΡΕΑΝ extra πρακτική εξάσκηση για πακέτα:

OFFICE (BASE - ADVANCED). Ανάπτυξη γνώσεων και πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων σε σύγχρονα γνωστικά πεδία, χρήσιμων για την εξέλιξη κάθε ενδιαφερόμενου, αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ.

Βασική προτεραιότητα του Όμιλου μας είναι να διαμορφώνουμε κάθε φορά συνθήκες ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ για κάθε ενδιαφερόμενο ώστε η πρόσβαση στη γνώση, ανεξαρτήτως των εκάστοτε τρεχουσών συνθηκών, να αποτελεί Δικαίωμα του και όχι Προνόμιο. Επιδιώκουμε σε ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον να του προκαλούμε το ενδιαφέρον για μάθηση, να μπορεί να επιλέγει, να συνεχίζει και να ολοκληρώνει τις σπουδές του σε αξιόπιστο φορέα και το σημαντικότερο, να εξασφαλίζει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγρμάμματα με χαμηλό κόστος. Γι αυτό, σας προτείνουμε την επισφράγιση της συνεργασίας μας για την τρέχουσα σχολική περίοδο κάνοντας χρήση της πρότασης μας η οποία περιλαμβάνει:

  • Παγωμένα δίδακτρα
  • Έκπτωση 50% στη δεύτερη ξένη γλώσσα
  • Έκπτωση έως 50% για φοιτητές & ενήλικες

Με αυξημένη την εταιρική ευθύνη συνεχώς επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και συνεχίζουμε να επιμένουμε, να στηρίζουμε και να ενθαρρύνουμε τους νέους στο να τολμούν, να διεκδικούν και τελικά να αποκτούν σημαντικά προσόντα-εργαλεία ζωής ικανά να τους εξασφαλίζουν την προσωπική και επαγγελματική τους καταξίωση.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των φροντιστηρίων μας.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!


footerlogo

Πνευματικά δικαιώματα Salevris © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος


κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia