“Επενδύουμε στη
γνώση, ώστε
να κάνουμε πολίτες
ικανούς να διεκδικήσουν
και να πετύχουν
σε οποιοδήποτε
εργασιακό
περιβάλλον”

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2018

Αγαπητοί γονείς,

Εν όψει των διακοπών του Πάσχα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν έως και την Μ. Τρίτη 03/04/2018 και θα ξεκινήσουμε πάλι την Δευτέρα 16/04/2018.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της τρέχουσας περιόδου, σας γνωρίζουμε ότι: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, από τις 25 Ιουνίου Συγκροτούμε ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ - ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ σε όλες τις διδασκόμενες γλώσσες και για όλα τα επίπεδα. Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε μαθητές που έχουν την δυνατότητα και θέλουν να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους, κερδίζοντας έτσι, μια τάξη στη γλώσσα που σπουδάζουν. Ακόμη:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019

Ανανεώστε την εγγραφή σας εκμεταλλευόμενοι τον αναθεωρημένο τιμοκατάλογό μας με νεές τιμές και υπηρεσίε, από τώρα και έως το τέλος Ιουνίου. Ο Όμιλος μας, ως ζωντανός οργανισμός και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, έχοντας ως επίκεντρο τον ίδιο τον σπουδαστή, αφουγκράζεται τις εκάστοτε ανάγκες του και με βαθειά ενσυναίσθηση σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα που σκοπό έχουν:

  • Να του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει και να ολοκρηρώσει τις σπουδές του στη γλώσσα της αρεσκείας του σε αξιόπιστο φορέα.
  • Να λάβει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξασφαλίζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα χαμηλού κόστους, προσιτά για τον κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό, και το σημαντικότερο,
  • EXTRA BONUS IOYNIOY: Κάνοντας την εγγραφή σας τώρα και έως το τέλος Ιουνίου, έχετε σημαντικό όφελος αφού κερδίζετε - επιπλέον έκπτωση στα διδακτρά σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες στην Γραμματεία των φροντιστηρίων.

Τέλος, σας ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία και σας ευχόμαστε ολόψυχα: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 

Με εκτίμηση

Κώστας Σαλευρής


footerlogo

Πνευματικά δικαιώματα Salevris © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος


κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia