“Επενδύουμε στη
γνώση, ώστε
να κάνουμε πολίτες
ικανούς να διεκδικήσουν
και να πετύχουν
σε οποιοδήποτε
εργασιακό
περιβάλλον”

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018

Αγαπητέ κύριε,

Φτάνοντας στο τέλος της τρέχουσας σχολικής περιόδου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας να συνεργαστείτε για άλλη μια χρονιά μαζί μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους σπουδαστές μας στις σχολικές και όχι μόνον, εξετάσεις τους.

Γνωρίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η πιστοποιημένη γνώση των Ξένων Γλωσσών και το περιορισμένο χρόνο που πολλοί μαθητές διαθέτουν, δημιουργούμε τις σωστές προϋποθέσεις για την εκμάθηση τους, εκμεταλλευόμενοι κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ειδικότερα:

Οργανώνουμε από τις 20 Ιουνίου ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ διάρκειας 2,5 μηνών για ολοκλήρωση μίας τάξης στα ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ & ΡΩΣΙΚΑ. ( Για τα επίπεδα LOWER & PROFICIENCY: ολοκλήρωση μαθημάτων στην εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2017. Για το επίπεδο ADVANCED: ολοκλήρωση μαθημάτων τέλος Σεπτεμβρίου 2017.) Επανεξεταστέων: για Αγγλικά, Γαλλικά & Γερμανικά βασισμένη στην σχολική τους ύλη.

Επιπλέον, Από τώρα και έως το τέλος Ιουνίιου σας προτείνουμε την ανανέωση ΕΓΓΡΑΦΗΣ σας για την νέα σχολική περίοδο 2017-2018. Με την επιλογή σας αυτή κατά πρώτον, πετυχαίνετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας για τη γλωσσά που επιθυμείτε σε αξιόπιστο εκπαιδευτικό φορέα μέσα σε ασφαλές και γνώριμο περιβάλλον και καθοδηγούμενοι από εξαιρετικούς δασκάλους - παιδαγωγούς, βαδίζετε με σταθερά βημάτα προς την επιτυχία. Κατά δεύτερον, επενδύετε σωστά τα χρήματα σας εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά πακέτα εκπαίδευσης που παρέχουμε. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Φροντιστηρίων μας.

Κύριο μέλημά μας το δικαίωμα στη προσβασιμότητα στην γνώση για κάθε σπουδαστή που θέλει και διεκδικεί την καταξίωση του. Με βασικό κριτήριο την ποιότητα, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα τέτοια που του επιτρέπουν οικονομικά να μπορεί να επιλέγει, να συνεχίζει και να ολοκληρώνει τις σπουδές του σε φορέα που του εξασφαλίζει την επιτυχία.

Με εκτίμηση

Γεωργία Σαλευρή 


footerlogo

Πνευματικά δικαιώματα Salevris © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος


κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia